Hilton, Kahramanmaraş'ta ilk otelini açtı

Hilton'un orta fiyat segmentinde yer alan küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Kahramanmaraş'ı açtı. 79 odalı otel, Kahramanmaraş Havalimanı'na da 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kahramanmaraş şehir merkezinde bulunan Hampton by Hilton Kahramanmaraş, havalimanına da 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Otel, aynı zamanda şehrin tarihi kapalı çarşısına ve Kahramanmaraş Kalesi'ne de yakın.

Hampton by Hilton Kahramanmaraş Genel Müdürü Ersen Eğilmez yeni otelleri ile ilgili şunları kaydetti:

"Misafirlerimize rahat ve çağdaş bir konaklama sunacağımız Kahramanmaraş'taki alan yeni otelimizin açılışından dolayı mutluyuz. Merkezi konumumuz şehrin tarihini ve kültürel zenginlikleri keşfetmek isteyenler için ideal bir alternatif."

Hampton by Hilton Kahramanmaraş'ta sıcak kahvaltı, tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalıkların ve içeceklerin satıldığı alan gün boyu açık. Otelde konaklayanlar ayrıca ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık spor salonu ve iş merkezinden faydalanabiliyor. Tüm odalarda 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz çay/kahve bulunuyor.

Hilton'un konuk sadakat programı HHonors, Hampton by Hilton Kahramanmaraş'ta da uygulanıyor. Diledikleri bir Hilton kanalından doğrudan rezervasyon yapan HHonors üyeleri, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajların yanı sıra Hilton HHonors uygulaması üzerinden check-in, oda seçimi, Dijital Anahtar gibi dijital hizmetlerden faydalanabiliyor.