Metro Horeca Günleri

Samsun'dan yola çıkan Metro TIR'ı, bir ay boyunca Türkiye'de yer alan 22 Metro Toptancı Market mağazasını gezerek üreticilerle profesyonelleri bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Metro Toptancı Market, gastronomi profesyonelleriyle yeni lezzetleri ve profesyonel müşterilerine sunduğu çözümleri buluşturmak amacıyla Türkiye çapında HORECA Günleri düzenliyor. Bugün (11 Nisan) Samsun'dan yola çıkacak olan Metro TIR'ı, bir ay boyunca Türkiye'de yer alan 22 Metro Toptancı Market mağazasını gezerek üreticilerle profesyonelleri bir araya getirecek.

Metro Toptancı Market etkinliklerine HORECA Günleri ile devam ediyor. 17 Mayıs'ta İstanbul'da sona erecek etkinlik boyunca Metro mağazalarının bulunduğu şehirlerdeki profesyonellerin hayatını kolaylaştıracak çözümler tanıtılacak.

Türk Mutfağını ve şeflerini destekleyen, Türkiye'nin yerel değerlerine sahip çıkmak ve ekonomiye kazandırmak amacıyla projeler yürüten Metro Toptancı Market, Anadolu'nun farklı yörelerinden raflarına taşıdığı 60 coğrafi işaretli ürünü HORECA müşterilerine tanıtacak. Metro ve yerel üreticiler, bu ürünlerin mutfaklara daha fazla lezzet katması için profesyonellerin fikirlerini de dinleyecek.