'Çocuklar Ülkesi' bu kez büyükleri eğlendirecek

14 Ekim’de sadece büyüklere kapısını açacak olan KidZania’da pek çok marka özel etkinlik düzenleyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çocuklara gerçek hayatın bir yansımasını sunan, “Çocuklar Ülkesi” KidZania’da kapılar 14 Ekim’de sadece büyükler için açılacak. Saat 18.00 ile 22.00 arasında gerçekleştirilecek etkinlikte büyükleri eğlenceli saatler bekliyor.


Pek çok farklı etkinlikle doyasıya eğlenecek büyükler için KidZania’da yer alan markaların da özel sürprizleri var. Eğlenceye katılan büyükler, oyun oynayarak yeniden çocuk olmanın keyfine varırken bir yandan da sponsor markaların sürprizleriyle unutulmaz bir gece yaşayacaklar.

“Büyüklere KidZania” etkinliğinde, KidZania’da yer alan pek çok markanın özel etkinlikleri ve atölyeleri olacak. Bu markaların ikramları ise gecenin en güzel sürprizi.
Bodrum Mantı geceye özel mini kâselerde kızarmış ve normal mantı ikramları yaparken daha egzotik tatlar arayanlar için Sushico suşi ikramı yapacak ve etkinliğe özel, meraklıları için suşi atölyesi düzenleyecek.

Ülker Yuppo şeker yapım atölyesinde ise farklı şekerler yapan ziyaretçiler bu atölyede yaptıkları şekerleri evde onları bekleyen çocuklarına götürebilir.
Yine gecede Arçelik mutfak atölyeleri ve Komşu Fırın’ın ünlü şef Nevzat Usta ile atölyeleri özellikle mutfak severlerin ilgisini çekecek.

Özsüt, Migros, Barcelos, Kasap Döner ve Suadiye Marmaris’in birbirinden lezzetli ikramlarla renk katacağı gecede Opet de reklamlarda sadece çocukların değil herkesin sevgilisi haline gelen kahramanı Opedo’yu bu kez büyüklerle tanıştıracak. Gecenin müzikleri ise Power FM’den.

Etkinliğin biletleri Biletix ve kidzaniabilet.com adreslerinden ve girişte kapıdan temin edilebilecek.