Disney Türkiye'den çocuklara 23 Nisan hediyesi

10-23 Nisan tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Migros mağazalarından Money Club ile 10 TL’lik Disney lisanslı ürünlerden satın alanlara, “Tinker Bell ve Korsan Peri”nin ön gösterimine iki kişilik bilet hediye edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - The Walt Disney Company, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna Disney Periler serisinin en yenisi “Tinker Bell ve Korsan Peri” filmiyle renk katacak. Migros işbirliğiyle gerçekleştirilecek kampanya ile çocuklara ve ailelerine çok özel bir sinema deneyimi sunulacak.

Kampanya kapsamında, 10-23 Nisan tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Migros mağazalarından  Money Club kartıyla 10 TL’lik Honeybana Balparmak, Huggies ve Danone’un Disney lisanslı ürünlerinden satın alanlara, Disney’in 23 Mayıs 2014’te vizyona girecek yepyeni filmi “Tinker Bell ve Korsan Peri”nin ön gösterimine iki kişilik bilet hediye edilecek.

Kampanya çerçevesindeki ön gösterimler, İstanbul Capitol AVM ve Metrocity AVM, Ankara Arcadium AVM ve İzmir Agora AVM Sinemaları'nda yapılacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir