Hayrünnisa Gül: Saygısızlıklar yapıldı

Cumhurbaşkanı Gül'ün Köşk'teki veda resepsiyonuna Hayrünnisa Gül damga vurdu. Yazılarından dolayı iki gazeteciye açıktan tepki gösteren First Leydi, "Ben her şeyi biliyorum Abdullah Bey'e çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı”dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, iş dünyasından isimler, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine Çankaya Köşkü'nde bir veda resepsiyonu verdi. Resepsiyonda Abdullah Gül'ün verdiği mesajlar kadar  First Leydi Hayrünnisa Gül'ün tepkileri de dikkatleri çekti.

Hayrünnisa Gül, resepsiyona katılan bazı gazetecilere açıktan tepki gösterdi. Yenişafak Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi’ye “Sana çok kızgınım” diyen First Leydi, Selvi’nin elini sıkmadı. Hayrunnisa Gül, eşi ile fotoğraf çekilen gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca’yı da eleştirdi.

"Üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gazetecilere yaptığı açıklamaları yanında dinleyen Hayrünnisa Gül, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sohbete katıldı. Hayrünnisa Gül, sitemkâr bir üslupla, şu ifadeleri kullandı:

“Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldığını gördük, neler söylendiğini duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, basın bültenlerini önümden alıyordu. Ama ben her şeyi biliyorum. Neyin ne olduğunu biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı.”

Bu konularda ilginizi çekebilir