Profesyoneller Öztiryakiler'i seçti

Hotel, restoran ve catering firmaları en iyi mutfak markası olarak Öztiryakiler'i seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Marka araştırması yaptıran Öztiryakiler, "Marka Bilinirliği", "En İyi Marka", "En çok Tercih Edilen Marka", "Gelecekte Satın Alma Eğilimi" ve "Müşteri Beklentileri" kapsamında birinci seçildi.

İki büyük ilde katılımcılarla yüz yüze gerçekleşen bu araştırma sonuçlarına göre Öztiryakiler; ilk akla gelen marka, en iyi marka, en çok tercih edilen marka ve gelecekte satın alma eğilimi en güçlü marka olarak, sektörde birinci sırada yer aldı.

Alanında markalaşmış hotel, restoran ve catering firmalarında görevli 225 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen ankette sektörün lideri Öztiryakiler'in marka gücü bir kez daha tescil edildi. 

Ankette müşterilerin beklentilerinde en öncelikli unsur, satış sonrası hizmet  desteği olup, sektörde en yaygın servis ağına sahip Öztiryakiler,  7/24 Çağrı Merkezi hizmeti ile müşteri memnuniyetinden tam not aldı. 

"Müşterilerimizin takdiri gücümüze güç katacak"

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztiryaki,  firma olarak sektörde 60 yıla dayanan tecrübeleriyle köklü bir geçmişleri olduğunu vurgulayarak,
"Bugünleri koşulsuz müşteri memnuniyetini kurumsal bir program haline getirmemize ve müşterilerimizi çok iyi anlamamıza borçluyuz. Dünyanın dört bir yanında anahtar teslim mutfakların projelendirilmesi, imalatı, kurulumu ve satış sonrasında verdiğimiz hizmetlerle müşterilerimizin sadece mutfak tedarikçisi değil, çözüm ortağıyız" dedi.

Sektörün süper lig oyuncusu olarak, Türkiye'de lider, dünyada ilk 15 firma arasında yer aldıklarını ifade eden Yusuf Öztiryaki  "Bugün müşterilerimizdeki tercih unsurlarımızın temelinde,  teknoloji yeteneklerimiz ve Ar-Ge gücümüz yer almaktadır. "Tanınmış Marka"  olarak Türk Patent Enstitüsü'nden tescil edilmiş olan Öztiryakiler markamız müşterilerimize verdiğimiz değerin yansımasıdır" dedi.

Öztiryaki; "Gastronomi sektöründe ‘profesyonel çözüm' odaklı iş süreçlerimizin tüketici nezdinde de takdir görmesi firmamızın doğru yolda olduğunun en önemli göstergesi olacaktır. Öztiryakiler olarak bizleri tercih eden ve her birini ailemizin bir üyesi olarak gördüğümüz müşterilerimize dönük, inovatif, fonksiyonel, ergonomik, enerji ve zaman tasarruflu ürünlerin uluslararası standartlara uygun üretimi, Ar-Ge stratejimizin temelini teşkil etmektedir. 

Firma olarak, bulunduğumuz yerin durum analizi, müşteri gözüyle marka gücümüz en önemlisi kendimizi geliştirebileceğimiz alanlarımızın keşfi açısından marka araştırmalarına büyük önem vermekteyiz. Geldiğimiz noktada aldığımız sonuçlar bizi büyük ölçüde motive etmiş bunun yanında gelişim alanlarımızı fotoğraflamıştır. Üzerimize düşen, her ürünün, her sürecin ve her operasyonunun her zaman daha iyisini ve en mükemmelini yapmak olacaktır. Bu mükemmellik yolculuğumuza değer katan müşterilerimize teşekkür ediyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir