Bu gece zor geçecek

Galatasaray, F.Bahçe ve Trabzonspor 26 Ağustos'taki rövanşlar için avantajlı skor peşinde olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- UEFA Avrupa Ligi’ndeki üç temsilcimiz bugün play-off turu ilk maçlarına çıkacak. Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı’nda saat 21.00’de Ukrayna ekibi Karpaty Lviv’i ağırlayacak. Fenerbahçe, Yunanistan’da PAOK’a konuk olacak. Toumba Stadı’ndaki maç 21.30 başlayacak. Trabzonspor ise Liverpool ile saat 21.45’te Anfield Road’da karşı karşıya gelecek.

"Kazanmak zorundayız"

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Sivasspor maçında aldıkları mağlubiyeti unutturmak için Karpaty maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Karpaty maçının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Hollandalı teknik adam, "Sivasspor maçının yenilgisini unutturmak için yarınki maçı almamız gerekiyor. Galatasaray camiası olarak buna çok ihtiyacımız var. Rakibimizi yenmek için bütün mücadelemizi ortaya koyacağız. Kazanırsak, UEFA'da yolumuza devam etmek için önemli bir adım atmış olacağız. Taraftarlarımıza da bir armağan vermek istiyoruz" diye konuştu.

Rijkaard, rakip takımın analizini yaptıklarını kaydederek, "Çok defansif ve zor bir rakip olduğunu biliyoruz. Oyun anlayışı birbirine uygun futbolculardan kurulu ve çok çabuk kontratağa çıkan bir takım" dedi.

"Farklı bir F.Bahçe olacak"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, PAOK’un gücünü bildiklerini belirterek, “Ancak Fenerbahçe de son derece güçlü bir takım” dedi. PAOK karşısında Young Boys maçlarının biraz ötesinde bir Fenerbahçe olacağını kaydeden Kocaman, yeni transfer Niang’la ilgili de, “İlk 11’de mi oynar, sonradan mı girer ona maç günü karar vereceğiz” dedi.

"İyi bir skorla dönmek istiyoruz"

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Liverpool maçı öncesi büyük olmak, devler arasında yer almak için bu tür maçlarda başarılı sonuçlar almaları gerektiğini söyledi. 34 yıl sonra İngiliz ekibi karşısında hesap görme fırsatı yakaladıklarını belirten Güneş, “Kadroları güçlü. Ama iyi bir skorla dönmek istiyoruz” dedi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir