Hilton Worldwide'dan 800 kişiye iş imkanı

Hilton Worldwide, Avrupa'da 8 bin 500 Türkiye'de ise 2014 yılına kadar yaklaşık 800 kişiye iş imkanı sağlamayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Hilton Worldwide, önümüzdeki üç yıl boyunca Avrupa'da 8 bin 500'den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayacağını açıkladı.
Hilton Worldwide'ın açıklamasında, faaliyette olan başka otellerin de Hilton Worldwide markasının çatısı altına girmesiyle, konaklama sektöründe 2 bin 500 kişinin de işini sürdürmesinin güvenceye alınacağı bildirildi.
Küresel konaklama şirketin, bölgede yapımı süren 110'dan fazla oteliyle İngiltere, Rusya, Türkiye, Almanya ve Polonya gibi büyüme gösteren stratejik pazarlara odaklanıp Avrupa genelinde işe alımlar gerçekleştireceği, yeni gelişim fırsatlarına verdiği öneme paralel olarak Hilton Worldwide markasını taşıyan işletmelerde 10 bin yeni kariyer olanağı yaratma amacını güden şirketin, önümüzdeki aylarda bin 500 yeni iş imkanı sunmayı planladığı ifade edildi.
Açıklamada, kariyer olanaklarındaki en büyük artışın İngiltere, Rusya, Türkiye, Almanya ve Polonya gibi büyüme gösteren önemli pazarlarda yaşanacağı, önümüzdeki üç yıl içinde Rusya'da açılması beklenen 20'den fazla otelle bu ülkede, 3 bin kadar yeni pozisyonun açılması beklendiği kaydedildi
İngiltere'de hizmete girmesi beklenen 20'den fazla yeni tesisle, yaklaşık bin 500 kişinin Hilton Worldwide otellerindeki yeni kariyerlerine başlaması, Hilton Worldwide portföyüne katılacağı kesinleşen 10 otel ile 1.900'den fazla kişinin de var olan kariyerlerinin güvence altına alınacağı vurgulandı.
Türkiye'de ise, 2014 yılına kadar açılması planlanan 14'ten fazla otel ile yaklaşık 800 kişiye iş imkanı sağlanması hedefleniyor. Almanya'da da açılması hedeflenen 3 yeni otelle 400'den fazla yeni pozisyon, Polonya'da ise 11 yeni otelle yaklaşık 750 iş olanağı yaratılacak.
Bu konularda ilginizi çekebilir