Fener ve Cimbom değer kaybetti

Hisseleri İMKB'de işlem gören 4 büyüklerde TFF açıklamaları sonrası çok önemli bir değişim olmadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 'şike' konusunda aylardır devam eden süreçle ilgili en kritik kararı bugün açıkladı.

Futbol Federasyonu, 22 maçla ilgili dört büyükler dahil 15 kulübü PFDK'ya sevk etti. Başkan Demirören, 58. maddenin değiştirilerek puan silme cezasının eklendiğini söyledi. Buna göre 58. maddeye, teşebbüs halinde 'kulübe en az 12 puan indirme cezası verilir' hükmü eklendi.

Hisseleri İMKB'de işlem gören 4 büyüklerde ise açıklanan karar sonrası çok önemli bir değişim olmadı. Güne yükselişle başlayan Fenerbahçe Sportif hisseleri 59.75 liraya kadar yükselirken, TFF Başkanı'nın açıklamaları sonrası hafif gerileyerek cuma kapanış seviyelerine geldi. FENER ilk seansı yüzde 0.44 kayıpla 56.25 liradan kapattı.

Dün Fenerbahçe maçından mağlup ayrılan Beşiktaş hisseleri ise ilk seansı yüzde 3.54 primli kapattı. İlk seansta 5.10 - 5.36 fiyat aralığında hareket eden BJKAS kapanışını 5.26 liradan yaptı.

Galatasaray hisselerinde ise yüzde 0.23 kayıp yaşandı. Seans içerisinde 223 liradan alıcı bulan GSRAY, ilk seansı 212.50 liradan tamamladı.

Alım tarafının ağırlık kazandığı Trabzonspor hisseleri ise 11.60 lira kapanış fiyatıyla ilk seansı yüzde 0.86 primle geçti.

Bu konularda ilginizi çekebilir