Avea'dan depremzedeler için destek

Avea, Elazığ'ın Karakoçan bölgede yaşayan abonelerine destek olmak amacıyla her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşturacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde dün meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yaşayan abonelerine destek olmak amacıyla her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye etti.

Avea, bölgeye sevk ettiği teknik personel ve mobil istasyonlarla da bölgedeki iletişimin kesintisiz sürdürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeye 2 mühendis ve teknisyenlerden oluşan 30 kişilik teknik personel gönderen Avea, Malatya'dan gönderdiği mobil istasyonları Kovancılar - Okcular Köyü'ne ve Kovancılar Hastanesi'ne konuşlandırdı.

Avea ayrıca kapasite artırımı için de deprem bölgesine teknik donanım sağlarken, bölgeye mobil istasyonlar ve jenaratörlerle de destek veriliyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, Elazığ depreminde yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaplan, "Avea olarak ülkemizde ve dünyada yaşanan deprem, sel gibi doğal felaket anlarında müşterilerimizin yardımına koşmayı temel sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Bu bilinçle tüm kaynaklarımızı seferber ederek zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını hafifletmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaplan, deprem bölgesinde sahalarda kesinti yaşanmadığını, iletişimin sağlıklı bir şekilde sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir