Borsada satıcılı seyir hakim

Piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisini bekliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Yurtiçi piyasada haftanın son işlem günü satıcılı seyirle geçiliyor. Özellikle bankacılık sektöründeki kar satışlarıyla Bileşik Endeks 68.500 seviyesine sarktı. İlk seans 374 puan düşüşle 69.000 puandan tamamlanırken, 1.13 milyar liralık işlem hacmi kaydedildi.

Yurtiçinde banka bilançoları yakından izlenmeye devam ediliyor. Garanti Bankası'nın dün akşamüstü beklenenden iyi gelen ilk çeyrek bilançosunun ardından bugün Akbank'ın bilançosu bekleniyor.

Öte yandan öğleden sonra ABD'de açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisinin piyasaların seyri açısından önemli görülüyor.

Yurtiçi döviz piyasasında ise Dolar/TL 1.5415, Euro/TL 2.2405 ile dünkü kapanışlarının altında işlem görüyorlar.

Tahvil-bono piyasasında dün yüzde 8.45 seviyesine yükselen 20 Şubat 2013 vadeli gösterge tahvilin bileşik getirisi bugün yüzde 8.43 bileşik seviyesinde yer alıyor.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu konularda ilginizi çekebilir