Borsada yatay hareket devam ediyor

İMKB ilk seansı 99 puan düşüşle 64.190 puandan kapattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Borsa ilk senası 99 puan düşüşle 64.190 puandan kapattı.

Yurtdışı piyasalarda ABD borsası Fed toplantısı öncesinde son dört ayın en yüksek seviyelerinden kapandı. Asya piyasalarında ise alıcılı açılışın ardından kapanışta satış hakim oldu. ABD futureları ve Avrupa piyasaları ise ECB'den gelen açıklamaların da etkisi ile toparlanarak artıya geçtiler.

İMKB ise sabahki yatay hareketini düşüş yönünde sürdürerek ilk senası 64.190 puandan tamamladı. İlk seansta en yüksek 64.446 puanı gören endeks, satışlarla da 63.899 puana kadar geriledi. Borsada toplam işlem hacmi ise 993 milyon lira düzeyinde gerçekleşti.

Bugün TSİ 15:30'da ABD'de konut başlangıçları verisi takip edilecek. Bu akşam gerçekleştirilecek Fed toplantısından ise herhangi bir faiz değişikliği çıkması beklenmiyor.

Bu arada Kapalıçarşıda Dolar 1.4930 TL'den, Euro 1.9590 TL'den el değiştiriyor. Uluslararası piyasada euro/dolar 1.3135, Dolar/Yen 85.60 seviyesinde.

Diğer yandan 25 Nisan 2012 vadeli kıymette bileşik faiz yüzde 8.07 seviyesinde yer alıyor.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu konularda ilginizi çekebilir