Bursa'da SGK operasyonu başladı

Bursa'da, SGK İl Müdürlüğü binasında, bir soruşturma kapsamında polis ekiplerince inceleme başlatıldı. Polisin inceleme yaptığı sırada çalışan personel dışarı çıkartıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, SGK'da operasyon başlattı. Bu sabah Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ne gelen ekipler binada arama yapıyor.

Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi'nde bulunan SGK binasına personelden önce gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi Mali Büro Amirliği ekipleri, binanın ikinci katında bulunan bilgi işlem odasında arama ve inceleme yapıyor.

Şu anda herhangi bir gözaltı işleminin olmadığı, yapılacak araştırma sonrası tahkikatın derinleştirileceği öğrenildi. Polis, bir yandan da SGK’da depoya kaldırılan malzemelerinin tümünün de kaybolduğu iddiasını araştırıyor.

'Böcek' iddiası

Operasyon hakkında SGK kurum yetkililerinin de detaylı bilgiye sahip olmadığı belirtildi. Operasyonun kurumdaki telefonlara böcek yerleştirilen T.Y isimli personel nedeniyle başlatıldığı, polisinin kurumda varolduğu öne sürülen böcekleri aradığı iddia edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir