Dedeman, Edirne ve Suriye'de otel işletme hakkı aldı

Dedeman Edirne ile Dedeman Hotels&Resorts International'ın otel sayısı 22'ye yükselecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dedeman Hotels&Resorts International, Edirne ve Suriye'de iki yeni otel işletme anlaşmasına imza attı.

Dedeman Hotels&Resorts International'dan yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin önemli turizm ve eğlence merkezlerinden Latakia'da yer alacak Dedeman Latakia'nın 2013 yılı itibarıyla konuklarını ağırlamaya başlayacağı kaydedildi.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, kendine ait bir koyda 400 metrelik sahil şeridine sahip bir konumda bulunan Dedeman Latakia, toplam 261 oda, 300 metrekarelik çok amaçlı toplantı salonunun yanı sıra fitness center ve spa wellness hizmetlerine sahip bulunuyor.

Dedeman Latakia, Dedeman Hotels&Resorts International'ın Dedeman Aleppo, Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra otellerinden sonra Suriye'de hizmet verecek 4. oteli olacak.

Dedeman Edirne

Mal sahibi şirket GND Yönetim ve Ticaret tarafından inşaatı sürdürülen ve 2011 yılında açılması planlanan Dedeman Edirne'nin ise 160 odası, 12 toplantı salonu bulunuyor.

Şehir merkezine yakın konumda yer alan Dedeman Edirne, Tuna ve Meriç nehirleri havzası ve ormanlık alana bakan panoramik manzarasıyla şehrin ilk 5 yıldızlı oteli olarak hizmet verecek.

Dedeman Edirne ile Dedeman Hotels&Resorts International'ın otel sayısı 22'ye yükselecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir