Endeksler zayıf açıldı

Açılışını 18 puan artışla 68.222 puandan gerçekleştiren Bileşik Endeks yatay seyir izliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Dün gelen alımlarla 68.900 bölgesini test eden ve kapanışını 196 puan artışla 68.203 puandan yapan İMKB-100, haftanın dördüncü işlem gününe gevşek seyirle başladı. Açılışını 18 puan artışla 68.222 puandan gerçekleştiren Bileşik Endeks, şu ana kadar 68.013 – 68.303 aralığında işlem gördü. Oluşan işlem hacmi ise 300 milyon TL.

Yurtdışı endekslerde de bugün zayıf görünüm etkili. Bugün makro veri tarafında ABD’de haftalık işsizlik başvuruları ve ÜFE rakamları izlenecek. Ayrıca bazı Fed yöneticilerinden gelecek açıklamalar da piyasaların takibinde olacak.

Tahvil-bono piyasasında 20 Şubat 2013 vadeli gösterge tahvilin bileşik getirisi yüzde 8.66 ile dünkü kapanış seviyelerinde yer alıyor.

Uluslararası piyasada Euro/Dolar 1.45’in hemen altında işlem görürken, yurtiçinde Dolar/TL 1.5190, Euro/TL 2.2020 düzeyinde seyrediyorlar.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu konularda ilginizi çekebilir