Gnçtrkcll, gençlerin masraflarını karşılıyor

Gnçtrkcll, "Bu yaz hangisi gnçtrkcll'liyi bozmasın?" sorusuyla gençler için yazın sponsorluğunu üstlendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (A.A) - 26.06.2011 - Gnçtrkcll, gençlerin yaz aylarında artan masraflarını, iletişim, tatil, eğlence, giyim ve gıda başta olmak üzere pek çok alanda sunduğu hediye ve avantajlarla karşılıyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, bumubumu.com üzerinden gençlere ne istediklerini soran ve onlara sahip olacakları fırsatları seçme hakkı tanıyan gnçtrkcll, bu kez "Bu yaz hangisi gnçtrkcll'liyi bozmasın?" sorusuyla gençler için yazın sponsorluğunu üstlendi.

Bumubumu.com'da sorulan anket sorusunun yanıt şıklarından ilki "Yaz aşkı", ikincisi ise "Yaz masrafı" idi. Gençler en çok oyu ikinci şıkka vererek yaz aylarında yapacakları harcamaları azaltma görevini gnçtrkcll'ye verdi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül de konuyla ilgili açıklamasında, gnctrkcll olarak bumubumu.com platformu ile gençlere istediklerini seçtirdiklerini ve güçlerini ortaya koymalarını desteklediklerini belirtti.

Sevilengül, "bumubumu.com'da yaptığımız ankete verdikleri cevapla gençler yazın artan harcamalarını biraz azaltmamızı, bir anlamda onlara sponsor olmamızı istediler. Biz de gençlerin isteğiyle yaza sponsor oluyoruz. Yaz tatili bütün yıl bekledikleri dönem. Gezmenin, eğlenmenin, tatilin tam tadını çıkarmak hakları. Gençliğin keyfini çıkarmalarına bir nebze katkımız olacaksa ne mutlu bize" görüşünü dile getirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir