Hülya Avşar'ın ayağı kırıldı

Avşar, sağ bacağındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Sinema oyuncusu Hülya Avşar, Uludağ'da snowboard yaparken ayağını kırdı. Avşar,  sağ bacağındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilecek.

Alınan bilgiye göre, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile bir haftadır Uludağ'da tatil yapan Hülya Avşar, Grand Yazıcı Otel'in telesiyejiyle pistlere çıktı.

Pistte snowboard yaparken düşen Avşar'a, ilk müdahale kar motorlarıyla bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapıldı.

Buradan Acıbadem Uludağ Polikliniğine kaldırılan Avşar'ın, sağ ayağında kırık olduğu tespit edildi. Avşar, daha sonra Bursa Acıbadem Hastanesine sevk edildi.

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, düzenlediği basın toplantısında Uludağ'da snowboard yaparken kaza geçiren Avşar'ın ambulansla hastanelerine getirildiğini, şu anda odasında yattığını söyledi.

Avşar'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Aksoy, "Sadece sağ bacağında kırık var. O yönden de bu gece ameliyat olacak. Herhangi bir ağrısı yok. Şu anda gayet rahat" dedi.

Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Doç. Dr. Nadir Şener de Avşar'ın baldırındaki kemiklerde iki kırığı bulunduğunu belirterek, "Kırıkları için ameliyat olması gerekiyor. Ameliyatını planlıyoruz. Kırıklarına platin takılacak. Onun dışında başka sorunu yok. Genel durumu iyi, ağrısı kontrol altında. Morali yerinde, yanında yakınları var zaten" dedi.

Ameliyatın ardından yarın detaylı bir bilgi vereceklerini ifade eden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Standart bir kayak travması bu. Çok ciddi bir kırık değil. Ama yük taşıyan kemiklerde olduğu için platin takmayı gerektiren bir kırık. 3-4 gün hastanede yatacak. Bu süre biraz uzayıp, kısalabilir. Hülya hanımın kendi isteği doğrultusunda tedavisine burada mı, İstanbul'da mı devam edilecek, onun vereceği karar. Ama en erken pazartesi gününe kadar hastanemizde misafir edeceğiz. Ameliyatı Acıbadem Hastanesi ortopedi ekibi olarak yapacağız."

Bu konularda ilginizi çekebilir