Maaşlar erken verilecek

Kamu çalışanları ve emekli maaşları Kurban Bayramı öncesinde ödenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu çalışanlarına 15 Kasım'da ödenecek maaşlarının, Kurban Bayramı öncesinde 12 Kasım Cuma günü avans olarak verileceğini kaydetti.

Şimşek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kamu çalışanlarına müjde verdi.

Mehmet Şimşek, kamu kurumlarında çalışan memur, sözleşmeli personel, işçi ve diğer personelin 15 Kasımda alacakları maaşlarının, 12 Kasım günü verileceğini söyledi. Şimşek, "15 Kasım 2010 tarihinde ödenmesi gereken tüm hak edişler, 12 Kasım 2010 tarihinde avans olarak ödenecektir" dedi.

SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarının da Kurban Bayramı'ndan önce ödeneceği bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, SSK emekli ve hak sahipleri için tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanlara 9 Kasım Salı, 3, 1 ve 8 olanlara 10 Kasım Çarşamba, 6 ve 4 olanlara 11 Kasım Perşembe, 2 ve 0 olanlara 12 Kasım Cuma günü ödeme gerçekleştirilecek.

Bağ-Kur emekli ve hak sahipleri için tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanların 9 Kasım Salı, 1 ve 3 olanların 10 Kasım Çarşamba, 4, 6 ve 8 olanların 11 Kasım Perşembe, 0 ve 2 olanların 12 Kasım Cuma günlerinde ödemeleri yapılacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir