Turkcell 'PratikAra' ile 'numara tuşlamaya' son verecek

Şirketlerin çağrı merkezlerine numara tuşlamak yerine firma ya da marka adı tuşlayarak ulaşabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell'in kurumsal firmalar için geliştirdiği PratikAra servisi sayesinde tüketicilerin Türkiye'de ilk defa bir şirketin çağrı merkezine numara tuşlamak yerine firma ya da marka adı tuşlayarak ulaşabildikleri bildirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada, PratikAra servisiyle tüketicilerin istedikleri şirkete ulaşabilmeleri için artık firma ya da marka adını bilmelerinin yeterli olduğu, Turkcell'in kurumsal firmalar için geliştirdiği servis sayesinde tüketicilerin Türkiye'de ilk defa bir şirketin çağrı merkezine numara tuşlamak yerine firma ya da marka adı tuşlayarak ulaşabildiği belirtildi.

Müşterilerine PratikAra kolaylığıyla hizmet vermek isteyen firmaların Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezlerine başvurarak bu servisten yararlanabildikleri dile getirilen açıklamada, firmaların 31 Temmuz'a kadar PratikAra'yı ücretsiz kullanma avantajına sahip olduğu kaydedildi.

Turkcell Kurumsal Müşteri Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Turkcell'in bireysel ve kurumsal müşterilerin hayatlarını kolaylaştıran, verimliliklerini artıran ve iş yapış biçimlerini değiştiren çözümler geliştirmeye büyük önem verdiğini vurguladı.

Sayın, şunları ifade etti:

"PratikAra servisiyle firmalara marka bilinirliğini artırma ve müşterilerine numara ezberletmeye gerek kalmadan kendilerine kolayca ulaşılmasını sağlama fırsatı sunuyoruz. Türkiye'nin önde gelen firmaları ve müşterileri arasındaki iletişimi çok daha kolaylaştıracak yepyeni bir dönemin kapılarını açan PratikAra ile artık numara ezberlemek ya da unutmak tarihe karışacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir