Turkcell Global Bilgi iki ödül aldı

EMEA Bölgesi birincilik ödülü alan şirket, Bilişim 500’de Çağrı Merkezleri listesine birinci sıradan girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, biri Avrupa'dan olmak üzere iki birincilik ödülüne layık görüldü.

Turkcell Global Bilgi açıklamasına göre şirket, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki prestijli organizasyonlarından biri olan ContactCenterWorld.com'un, Londra'da düzenlediği "2010 Top 100" ödüllerinde, "En İyi Telesatış" kategorisinde "Yeni Müşteri Kazanımı-SOHO" projesi ile EMEA Bölgesi birincilik ödülünü kazandı.

Turkcell Global Bilgi, İngiltere, Yunanistan ve Katarlı rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülünün sahibi oldu. 16 kategoride, 22 ülkeden bin projenin yarıştığı "2010 Top 100" ödüllerinde kazananlar, 40 ülke temsilcisinden oluşan jüri tarafından belirlendi.

Şirket, 2-5 Kasım 2010 tarihlerinde Las Vegas'ta yapılacak ContactCenterWorld.com dünya finallerinde EMEA bölgesi birincisi olarak yarışacak.

Turkcell Global Bilgi ayrıca İnterpromedya Araştırma Hizmetleri tarafından düzenlenen "Bilişim 500" yarışmasında da Çağrı Merkezleri listesine birinci sıradan girdi. Şirket ayrıca "Bilişim 500"ün genel listesinde 27. sıraya yükselirken, son üç yılda en iyi performans gösteren bilişim firmaları arasında 6. sırada yer aldı.

Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, tüm projelerini müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Satış gibi katma değerli hizmetlerde çağrı merkezlerinin stratejik yol haritalarında her geçen gün daha fazla yer aldığını dile getiren Pekkan, Global Bilgi'nin kurumsal satış alanında SOHO projesinin de buna iyi bir örnek olduğunu ifade etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir