Turkcell'den cep telefonu sigorta paketi

Turkcell ve Zurich Sigorta işbirliğiyle, "Cebim Güvende" sigorta paketi müşterilerin hizmetine sunuldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell ve Zurich Sigorta işbirliğiyle, cep telefonlarını kazayla kırılma, sıvı teması veya çalınmalara karşı koruyan 3 ayrı "Cebim Güvende" sigorta paketini, Turkcell bireysel ve kurumsal faturalı hat müşterilerine sunuldu.

Turkcell'in yazılı açıklamasına göre, Turkcell abonelerinin yeni telefon alırken ayda 4,99 lira karşılığı sahip olabileceği Eko Paket, kazayla kırılan veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen telefonlar için koruma sağlıyor.

Bunlara ek olarak çalınma ve çalınma sonrası müşterinin hattından yapılan izinsiz aramaların 1.000 lirasına kadar koruma sağlayan Standart Paket, ayda 9,99 liraya, Standart Paket ile aynı kapsama sahip olan ve sadece iPhone kullanıcılarına özel olarak hazırlanan iPhone Paket ayda 21,99 liraya sunuluyor.

Müşterilerden evrak talep edilmeyen sigorta paketinin aylık ödemeleri, mobil ödeme ile müşterinin bir sonraki faturasına yansıtılıyor. Paketler, Türkiye'de ve 60 güne kadar olan yurt dışı seyahatlerinde geçerli olacak.

Sigorta paketlerden birine sahip olan ve telefonları kaza ile veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen veya çalınan  -Standart ve Iphone paketlerde- Turkcell müşterileri, orijinal ambalajında yeni telefon sahibi olurken, hasarlı veya çalıntı olduğu için sigorta kapsamında yenilenen telefonlarını, 3 iş günü içinde teslim alabiliyor.

Turkcell Bireysel İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Zurich Sigorta ile çalışarak farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan sigorta paketleri ile, "her zaman müşterilerinin yanında olduklarını göstermeyi hedeflediklerini" ifade etti.

Zurich Sigorta Genel Müdürü Ertuğrul Bulise de, "Turkcell ile yaptığımız işbirliği kapsamında sunduğumuz farklı içerikli sigorta paketleri ile cep telefonları kaza veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen veya çalınan Turkcell'lilere güvence sunacağız" dedi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir