Turkcell'in 'Akıllı Mesaj'ıyla SMS, yüzde 50 indirimli

Bilgisayara kurulacak bir program vasıtasıyla gönderilen mesajlar, yarı yarıya ucuz olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell'in, "Akıllı Mesaj" servisi ile tüm kurumsal, bireysel, faturalı ve HazırKart kullanıcılarının, bilgisayar üzerinden kendi numaralarıyla yüzde 50 indirimli SMS ve MMS gönderebilecekleri bildirildi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, başlattığı "Akıllı Mesaj" servisi sayesinde tüm kurumsal, bireysel, faturalı ve HazırKart kullanıcılarının, bilgisayar üzerinden kendi numaralarıyla yüzde 50 indirimli SMS ve MMS gönderebildikleri belirtildi.

MS Office 2003 ve 2007 ile Internet Explorer 6 ve üstü versiyonları destekleyen bilgisayarlarda kullanılabilen "Akıllı Mesaj" servisinin, kullanıcılara sunduğu hizmetler şöyle sıralandı:

"MS Outlook'a gelen herhangi bir e-posta SMS ile yanıtlanabilir, başka birine SMS ile yönlendirilebilir. Bir Internet Explorer sayfası üzerindeki herhangi bir cep telefonu numarasına sağ tıklayarak SMS gönderilebilir.

Bir Internet Explorer sayfasındaki herhangi bir imaj sağ tık ile MMS olarak iletilebilir. Bir Internet Explorer sayfası üzerinde seçilen herhangi bir metin ya da link sağ tık ile SMS olarak gönderebilir. Toplantı çağrıları SMS ile hatırlatılabilir, ileri bir tarih için SMS gönderimi tanımlanabilir.

MS Outlook'taki kayıtlı kişileri okuyabilen Turkcell Akıllı Mesaj ile adres defterinde grup da oluşturulabilir. Servisten yararlanmak isteyen Turkcell kullanıcılarının 'www.turkcell.com.tr/akillimesaj'  adresi üzerinden programı ücretsiz olarak indirip bilgisayara kurmaları yeterli oluyor.

Turkcell Akıllı Mesaj ile ilk defa mesaj göndermeden önce cep telefonundan 5806'ya 'SIFRE' yazıp ücretsiz olarak göndermek ve gelen şifreyi bilgisayardaki şifre alanına girmek gerekiyor.

Turkcell'in standart SMS ve MMS ücretlerine göre yüzde 50 indirim avantajı sunan AkıllıMesaj ile yurt içi yönüne gönderilen SMSler 0,15 lira/1 kontör, yurt dışı yönüne gönderilen SMS'ler 0,22 lira/1 kontör ve Turkcell'lilere gönderilen MMS'ler 0,30 lira/2 kontör şeklinde ücretlendiriliyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir