Twitter'dan 'hoşgeldiniz' dedi

YÖK Başkanı Özcan yüksek öğretim kurumlarından atılan öğrenciler için facebok ve twitter'da mesaj yayınladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcan, yükseköğretim kurumundan ilişiği kesilen öğrencilere yönelik sosyal paylaşım sitelerinden mesaj yayımladı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Facebook ve Twitter sitelerindeki mesajında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Yükseköğretim kurumlarından ilişiği kesilenlere üniversiteye dönüş yolunu açan" Torba Yasa'yı onayladığını anımsattı.

Yasanın onaylanmasıyla, yükseköğretimi ilgilendiren önemli bir yasal düzenlemenin yürürlüğe girdiğini belirten Özcan, "Söz konusu düzenleme ile birlikte, 'yükseköğretimde yeni bir dönem' başlamıştır. Bu kapsamda daha önceden değişik sebeplerden dolayı eğitimleriyle ilişkileri kesilen öğrencilerimiz yeniden okullarına dönebileceklerdir. Bunun yanında üniversitelerimizden atılma hususu da artık sona ermiştir" dedi.

Hayırlı olsun mesajı

Mesajında "Bu arkadaşlarımıza yeniden aramıza katıldıkları için 'Hoşgeldiniz' diyorum" ifadesine yer veren Özcan, şunları kaydetti:

"Umarım en kısa zamanda eğitimlerini 'diploma' ile taçlandırırlar. Yükseköğretim Kurulu olarak bu hususla ilgili tüm teknik ve idari altyapıyı oluşturmuş bulunmaktayız. Yeni düzenlemenin yükseköğretim camiasına,öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm üniversite öğrencilerimizin en iyi ve güzel şartlarda eğitimlerini görmeleri için çalışmaya devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir