Vali'den 'plakasız araç' açıklaması

İstanbul Emniyeti, seçim sandıklarının kurulu olduğu okul bahçelerinde, plakasız araçlar bulunduğu yolundaki iddialar üzerine harekete geçti. Vali Şahin, "Yasal müeyyidelerin uygulanması için gerekli talimat verildi" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Emniyeti, seçim sandıklarının kurulu olduğu okul bahçelerinde, plakasız araçlar bulunduğu yolundaki iddialar ve bu araçlara ait olduğu belirtilen görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine harekete geçti.

Polis merkezinden yapılan anonslarla tüm bölgelerdeki motorize polis ekipleri okullara yönlendirildi. Söz konusu araçlarla karşılaşılması halinde araçların kullanıcılarına cezai işlem uygulanması talimatı verildi.

 

 

Vali'den 'plakasız araç' açıklaması

İstanbul Valisi Şahin: Talimat verildi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte bazı okul çevrelerinde park halinde görülen plakasız araçlara ilişkin, ''Konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Yasal müeyyidelerin uygulanması için gerekli talimat verildi" dedi.  

Şahin, konu üzerinde hassasiyetle durulduğunu söyleyerek, "Yasal müeyyidelerin uygulanması için gerekli talimat verildi" değerlendirmesinde bulundu. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise kentte HGS ve OGS kartı bulunmayan bazı sürücülerin otoyol ve köprü geçişlerinde para ödememek için plakalarını çıkardıklarını, bu araçlara yönelik denetimlerin sürekli yapıldığını, bugün okul önlerinde kontrol edilen plakasız araçların da bu kapsamda olduğunu bildirdi. Yetkililer, bu araçların değişik meslek gruplarından kişilere ait olduğunu belirtti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir