Bu ilçelerde oturanlar dikkat!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Büyükada, Üsküdar, Ataşehir, Tuzla ve Şile'de yarın elektirk kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, 8 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Büyükada'da, Ş.Recep Koç, Altınordu ve Çınar Caddeliri, Lonca, Sakarya, Kolbaşı, Kadıyören, Karadağ Sokak, İsa Tepesi ve civarı, Fişekhane, Şehpal, Çarkıfelek Sokak ve civarı, Tepeköy, Çarkıfelek, Acem Köşkü, Mimozalı Sokak ve civarı, Belediye Başkanlık Binası, Zağnospaşa, Donanma Sokak ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.
Üsküdar'da, 8 Mayıs Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında, Beylerbeyi Sakarer Villaları, Beylerbeyi Sarayı, Abdullahağa Caddesi, Şemsi Efendi, Arabacılar, Eskiçınar, Fidanlık Sokaklar, Futbol Federasyonu, Burhaniye Nuribey Caddesi, Beybostanı ve Ayazma Sokaklar ile Bey Konaklarında kesinti yapılacak.
Ataşehir'de, 8 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, İçerenköy Çamlı Evler, Eston, Kurucular sitesi, Tekel Yapı Kooperatifi, Şeker Evler'de enerji kesintisi uygulanacak.
Tuzla'da, 8 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Çamlıkent Sitesi, İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi ve bağlı Sokaklar, Piyade Okulu ve Piyade Okulu Lojmanlarında, aynı gün 08.00-16.00 saatleri arasında, Tepeören yapı Merkezi, Arkeon Evleri, Setenay Metin, Formula Yolu, Yönplast Villaları, Cihan İnşaat, Spor Kompleksi, İkizli Ağaç Mevkii, Soğuk Hava Deposu, Bostandere Mevkii, Ciner Yayın Holding A.Ş.'nde enerji kesintisi yapılacak.
Şile'de, 8 Mayıs Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında, Denizli, Şıgıllı, Göksu ve Hacıllı Köylerine elektrik verilmeyecek.