Elektrik tedarikçileri online platformda

Tüketicilerin, indirimli elektrik tekliflerini görüntüleyerek kendilerine en uygun tedarikçiyi seçebilecekleri bir online karşılaştırma platformu olan Seçelektrik ile kullanıcılar elektrik tedarikçisini kendisi seçebiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tüketiciye en uygun elektrik tedarikçisini ve tarifesini bulmak üzere hayata geçirilen, Garantipartners’ın desteklediği Seçelektrik, tüketicilerin zamlardan etkilenmeyeceği, kullandığı elektrik miktarından fazlasını ödemeyeceği, faturası ile elektrik tüketim miktarının doğru şekilde eşleştiği tarifeye ulaşması için çalışıyor.

Kullanıcılar, secelektrik.com'dan teklif alarak kendilerine en uygun tarifeyi buluyor ve elektrik tedarikçilerini değiştirebiliyor.

Kullanıcılar secelektrik.com’a girerek Seç-Man yardımıyla kendilerine en fazla avantaj sağlayan tarifeyi ve tedarikçiyi buluyor. secelektrik.com ve Samsung’un iş birliği sayesinde ise tüketiciler indirimlerini Samsung mobil telefonlarda hediye çeki olarak alabiliyorlar.

Seçelektrik’in bir üyesi olan Seç-Man, kullanıcılara elektik tarifeleri, elektrik faturasının nasıl hesaplandığı, tasarruflu elektrik kullanımı, maliyetleri azaltılmış, ucuz elektrik faturaları konularında bilgi veriyor. Kişilere harcadıkları elektrik miktarına en avantajlı elektrik tarifesini buluyor. Seç-Man, tüketicilerin elektrik kullanım alışkanlığını analiz ediyor, sonrasında tedarikçilerin farklı tarifelerine bakıp indirimli elektrik tarifelerini belirliyor.

Tedarikçi nasıl değiştiriliyor?

Tıpkı telefon operatörü gibi elektrik tedarikçisi değişimi de oldukça mümkün ve kolay. Peki, tüketiciler indirimli elektriği kimden alabiliyor? Elektrik faturası, harcanan elektrik miktarına göre belirleniyor. Elektrik tedarikçileri de telefon operatörleri gibi kişilerin ortalama kullanım alışkanlıklarını analiz edip farklı ihtiyaçlara özel tarifeler sunuyor. Kendi elektrik tüketim alışkanlığına uygun indirimli elektrik tarifesini seçip kullanan tüketiciler, ucuz elektrik alabiliyor.
Daha avantajlı fiyatlarla elektrik almak için tarife ve tedarikçi değişimi yapmak isteyen tüketiciler, doğru tarifeyle elektrik faturasını düşürebiliyor. Ancak yılda en çok üç kez elektrik tedarikçisi ve tarife değiştirilebiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir