KCETAŞ, 90. yılını yarın kutlayacak

Radisson Blu Otel'de düzenlenecek yemekte şirketin en eski çalışanına ve 90 yıldır şirkete emeği geçenlere plaket takdim edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HANDAN GÜL

KAYSERİ - Türkiye’nin ilk özel elektrik dağıtım şirketi olan Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), 90. yaş gününü yarın saat 19:00 da Radisson Blu Otel'de yapılacak dizi etkinlikle kutlayacak. KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik’in davetiyle gerçekleşecek kutlama etkinliğine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve şirketin eski genel müdürlerinden Kayseri Milletvekili Taner Yıldız katılacak. Resepsiyonun ardından düzenlenecek yemekte şirketin en eski çalışanına ve 90 yıldır şirkete emeği geçenlere plaket takdim edilecek.

KCETAŞ’ın bu piyasadaki ilk şirket olması nedeniyle Türkiye’de ‘elektrik-enerji’ sektöründe önemli bir konumda olduğunu ifade eden KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy, “KCETAŞ, 1926 yılında Atatürk’ün imzasıyla kurulan Türkiye’nin köklü kuruluşlarımızdan birisi. O yıllarda da elektriğin hem Kayseri’nin hem de ülkenin kalkınması ve refahı için önemini kavrayan bir grup işadamının bir araya gelip girişimde bulunmasıyla şirketin temelleri atılıyor. 90 yıl önce atılan bu temel, bugün iştirakleri arasında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla sektörün önde gelen şirketleri arasında yer alan köklü bir kuruluşu da beraberinde getiriyor” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir