EMITT 2017 47 bin ziyaretçiyi ağırladı

Turizm sektörünün buluşma noktası olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 46 bin 670 ziyaretçiyi ağırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bu sene 21'incisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 80 ülkeden 450 katılımcıyı ve 46 bin 670 ziyaretçiyi ağırladı.

Perşembe günü Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımı ile kapılarını açan pazar günü sona eren EMITT 2017'de erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin dâhil olduğu 80 ülkenin tatil noktaları tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü. Fuarda ziyaretçiler Türkiye’nin 81 ilinden 200’ün üzerindeki tatil noktalarını inceleme fırsatı da buldu. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen fuar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin iş ortaklığında gerçekleşti.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; fuar boyunca devam eden “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler”, “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” ve “Kent, Kültür ve Yaşam: Mardin” başlıklı panellerle sektöre bilgi akışı sağladı. EMITT süresince katılımcılar tarafından hazırlanan çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

EMITT 2017'de Türk turist savaşıEMITT 2017'de Türk turist savaşı

 

EMITT 2017, kapılarını ziyaretçilerine açtıEMITT 2017, kapılarını ziyaretçilerine açtı

 

Kıbrıs çocuklu aileler için atağa geçtiKıbrıs çocuklu aileler için atağa geçti

 

Turist sayısı 2016'da yüzde 30 azaldıTurist sayısı 2016'da yüzde 30 azaldı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir