“2023 tarihimizin en iyi yılı olarak kayıtlara geçti”

Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin, Türkiye merkezli Borusan Cat olarak, Kafkasya ve Orta Asya ağırlıklı operasyonlarda 3 bin çalışanla müşterileri için bir distribütörden öte, her an ulaşabileceği ve güvenilir bir “çözüm ortağı’’ olmak için çalıştıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Özer Şahin, “Türkiye’de bin 235 çalışma arkadaşımızla, 15 bine yakın müşterimize iş makinesi, jeneratör, deniz motorları, yeni ünite ve yedek parça satışı, sa­tış sonrası destek ve kiralama hizmetleri sunuyoruz. 2022’de dizel jeneratör alanı markası FG Wilson’ın Türkiye ve Kuzey Irak temsilcisi olarak ürün yel­pazemizi daha da artırdık. Hem ortaklıklarımız hem de ürünle­rimizle faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde özel bir konumda yer alıyoruz” dedi.

Borusan Cat olarak her se­neyi bir önceki senenin ötesin­de bir performansla tamamla­manın gururunu yaşadıklarını söyleyen Özer Şahin, “Türkiye dahil olmak üzere operasyon­larımızı yürüttüğümüz tüm ül­kelerde, 2022 senesini; müşteri memnuniyeti, müşteri sadaka­ti, pazar kazanımı gibi operas­yonel kriterlerde en iyi yıl ola­rak geride bıraktık. 2023 yılında ise aynı operasyonel kriterler­deki başarılarımızı artırarak, Türkiye'de 589 milyon 758 bin euro ciroya ulaştık. Böylece 2022’deki ciromuzu aşmayı ba­şardık ve 2023 tarihimizin en iyi yılı olarak kayıtlara geçti” şeklinde konuştu.

“Müşteri Değer Anlaşmaları ile çözüm sunuyoruz”

2018’den bu yana her sene, müşteri ve çalışan memnuni­yeti ile finansal tabloda sürdü­rülebilir bir artış sağladıklarını sözlerine ekleyen Özer Şahin, “Müşteri ve çalışan memnu­niyeti sağlamak için Müşte­ri Değer Anlaşmaları ile müş­terilerimize uçtan uca çözüm­ler sunuyoruz. Bu kapsamda, Borusan Cat müşterileri es­nek bakım anlaşmalarından yararlanabiliyor, ihtiyaçları­na ve isteklerine göre şekille­nen Müşteri Değer Anlaşma­ları ile iş makinelerinin ömrü­ne ömür katıyor” dedi. Borusan Cat Operasyonlar bünyesinde 2023'te de insana yapılan yatı­rımlara devam ettiklerini kay­deden Özer Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: “Okul iş bir­likleri ile süregelen istihdam süreçlerimizi, Caterpillar tara­fından sertifikalandırılmış ka­riyer ve gelişim süreçlerimizi destekleyerek sürdürdük."