3M Sanayi'nin sözlü savunması 23 Haziran'da

3M Sanayi, kanunun rekabeti sınırlayıcı anlaşmalara ilişkin maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma kapsamında 23 Haziran'da sözlü savunma verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Rekabet Kurulu tarafından 3M Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunması 23 Haziranda yapılacak. 

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 3M Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un rekabeti sınırlayıcı anlaşmalara ilişkin maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Söz konusu teşebbüs ile ilgili sözlü savunma toplantısı, 23 Haziran pazartesi günü saat 14.00'te yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 13 Haziran cuma günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekiyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir