ABC, filosundaki araç sayısını artırdı

ABC Uluslararası Nakliyat yeni dönemde yurtdışında şube açmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - ABC Uluslararası Nakliyat bu yıl filosundaki araç sayısını 280’den 430’a çıkardı. Araçlar Euro 5 ve Euro 6 normlarına uygun, çevreye zarar vermeyen yeşil motorlara sahip. 

ABC Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, ABC Grup olarak yeni dönemde yurtdışında şube açmayı planladıklarını belirterek ilerleyen dönemlerde yurtdışı temsilcilikleriyle alanında daha güçlü bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyledi.

Halen Avrupa ve Asya ülkeleri başta olmak üzere, Ortadoğu ve Türk cumhuriyetleri de dahil 30 ülkeye taşıma gerçekleştirdiklerini söyleyen Bilen, "Lojistik sektörü son derece grift, birçok sektörle entegre olmayı gerektiren bir alan olarak dikkat çekiyor. Lojistikte iş süreçlerinden soğuk zincire, pazara zamanında yetişmeden hedef kitleye kadar birçok etmen var. Bu etmenleri iyi bilmek lojistikte bir adım önde olmayı beraberinde getiriyor. Gerçekçi ve rasyonel hedeflerle bu grift yapıda öne çıkıyoruz. Şu an komşu ülkeler ve Türkiye’de meydana gelen olaylar bizi temkinli olmaya itiyor. Mevcut konjonktür değiştiğinde ise sektördeki istikrarlı büyümemizi daha da artıracağız" dedi.