ABC Mobilya, 2. Avrupa seferini başlattı

Hadise'li reklam kampanyası ile Avrupa’da yatak satışlarını artıran ABC Mobilya, Avrupa’da 50 yeni showroom açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ABC Mobilya’nın ünlü pop yıldızı Hadise ile yaptığı reklam kampanyaları Avrupa’daki yatak satışlarını artırdı. Hollanda’dan ABC Mobilya yatak ürünlerini Hollanda, Belçika, Almanya ve Fransa’ya 15 bin metrekarelik bir merkezden dağıtım yapan distribütörüne gelen yoğun talepler, bayi sayısını 380 adede çıkarırken, mevcut satışları yüzde 400 arttırdı. ABC Mobilya CEO’su Burhan Gül, 15 ay içinde Avrupa’nın büyük şehirlerinde 50 exlucive showroom açacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl içeririnde Viyana, Stuttgart ve Paris’te exclusive showroomlar açan ABC Mobilya, perakende tecrübesi ve marka bilinirliğini üst seviyeye çıkardı. ABC Mobilya, başlattığı yeni reklam kampanyasıyla Hadise ile Avrupa’ya yeni bir çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Burhan Gül, Avrupa pazarında tecrübeli olduklarını belirterek “Viyana, Stuttgart, Bükreş ve Paris’te mağazalar açtık. Avusturya, Belçika ve Hollanda‘da 100’ün üzerinde Romanya’da 25 uyku merkezlerimiz var. Bir evin ihtiyaç duyabileceği tüm mobilya ürünlerini tek çatı altında 80 bin metrekarelik üretim tesislerimizde en yüksek teknoljiyle ve tam entegre olarak üretiyoruz. Şimdi exclusive showroomlarımızla Avrupalı tüketiciyle buluşacağız. Gelen talepleri değerlendiriyoruz. Amacımız uzun vadede her şehirde bir showroom açmak.” dedi.

ABC Mobilya CEO’su Burhan Gül, kalite ve üretim standardizasyonu olarak hiçbir Avrupalı rakiplerinin arkasında olmadıklarını, makine parkı ve teknoloji olarak pekçoğundan daha üstün olduklarını belirtti. Gül, “Mobilya emek yoğun bir sector. Ustalık gerektiren bir kulvar ve kaliteli işgücümüzle dünyada rekabet edemeyeceğimiz hiçbir üretici yok. Dünyadaki en modern yatak üretim hattına sahibiz. Dünya standardında üretim yapıyoruz. Dakikada 1 yatak üretebilen bir prosese sahibiz. Sadece Türkler değil Avrupa’nın kendi vatandaşları da ürünlerimizin kalitesinden memnunlar ve beğenerek kullanıyorlar.” dedi

ABC Mobilya Manisa’daki üretim tesislerinden dünyaya mobilya ihracatına devam ediyor. Üretim ölçeğinde Türkiye’nin ilk 5 büyük mobilya imalat tesislerine sahip olan ABC Mobilya, başta Avrupa olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapıyor. Bu ülkeler: Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsveç, Fransa, İngiltere, Litvanya, Polonya, Macaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, ABD, Azerbeycan, Irak, İran, Türkmenistan, Kazakistan, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Pakistan, Fas, Tunus, Libya, Gine, Gambia, Liberya, Etiyopya, Avustralya, KKTC, Kosova, Makedonya.

Bu konularda ilginizi çekebilir