Aksuvital'den yatırım atağı

Yıl içinde yeni proje çalışmalarını hayata gerçimeyi planlayan Aksuvital, Ar-Ge yatırımlarını yüzde 140 artırmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - "Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri" alanında hizmet veren Aksuvital, Ar-Ge'ye ayıracağı bütçeyi geçen yıla göre yüzde 140 artırmayı hedefliyor. 

Aksuvital'den yapılan açıklamaya göre, 2014 yılı için yeni proje çalışmalarını hayata geçirmeyi planlayan Aksuvital,  şu ana kadar 4 projeyi başarı ile tamamladı. 

"İnovasyona yatırım geleceğe yatırım"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksuvital Ar-Ge Müdürü Ebru Koç, inovasyona yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak olduğunu belirterek, "Aksuvital bu fikirden hareketle Ar-Ge yatırımlarını küreselleşme ile ortaya çıkan zorlayıcı rekabet ortamına karşı yapılmış bir sigorta olarak görmektedir" ifadelerini kullandı. 

"2013 bütçesine göre yüzde 140 artış gösterecek" 

Aksuvital olarak çeşitli proje çalışmaları için önemli miktarda bütçeyi Ar-Ge çalışmalarına ayırdıklarını da ifade eden Ebru Koç, "2014 yılı için yeni proje çalışmalarını hayata geçirmeyi planlıyoruz ve bunların başlamasına bağlı olarak Ar-Ge'ye ayırmayı düşündüğümüz bütçe 2013 yılı bütçesine göre yüzde 140 artış gösterecek" bilgisini verdi.