Allianz Türkiye bu yazın hikayesini seçiyor

Sigorta sektörü şirketlerinden Allianz, geçen yıl asım ayında gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören sosyal medya yarışmasının ikincisini gerçekleştiriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Allianz'ın yaz aylarına özel tasarladığı ve kullanıcıların Instagram üzerinden fotoğraf göndererek katılabilecekleri "Yazın Tadı", "Tatil Budur" ve "Tatilde Biz"  kategorilerinden oluşan yarışma başladı. Kullanıcılar, çektikleri fotoğrafları Instagram üzerinden "#allianz1yazhikayesi" ve başvurdukları kategorinin hashtag'ini (#yazıntadı, #tatilbudur, #tatildebiz) kullanarak yarışmaya katılabilecek. 

Fotoğraflar, "www.allianz1hikaye.com" isimli mikrositede toplanarak oylanacak ve katılımcılar yarışmanın sonunda 3 büyük ve 6 mansiyon ödülünden birini kazanma şansı yakalayacak. 

Mikrosite üzerinden 22 Ağustos'a kadar sergilenecek fotoğrafların seçimi, halk ve jüri değerlendirmesi olmak üzere iki şekilde yapılacak. Halk değerlendirmesinde her kategoriden en çok oyu alan 2'şer kişiye mansiyon ödülü olarak Canon SX510 fotoğraf makinesi hediye edilecek. Jüri seçiminde ise mikrositeye yüklenen tüm fotoğraflar, kullanıcıların yapacağı oylamadan bağımsız olarak, Türkiye'de en fazla takipçi sayısına sahip Instagram fenomenleri Mustafa Seven, Sezgin Yılmaz ve Devrim Ateş'in de aralarında bulunduğu jüri tarafından değerlendirilecek. 

Jürinin her kategoriden seçeceği 1'er kişi Canon G1X fotoğraf makinesinin de sahibi olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir