Alpet’in 20. yılında büyük buluşma

Türkiye’de ve KKTC’de faaliyet gösteren Alpet, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta bulunan bayilerini Bayi Vizyon Toplantısı’nda bir araya getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren iştiraki Alpet, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs genelindeki bayileriyle bir araya gelerek sektörel piyasaları, enerji dünyasındaki gelişmeleri ve 2017 yılını değerlendirdi. Toplantıda ayrıca 2018’e ait hedef ve stratejiler de bayilerle paylaştı.

Kıbrıs'ta 24-26 Kasım tarihlerinde 20. yıla özel düzenlenen Bayi Vizyon toplantısına, Alpet’in 500’e yakın bayi temsilcisi katıldı.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki bayi ağı ile hizmet veren, akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Alpet adına karşılama konuşmasını Alpet Kıbrıs Ülke Müdürü Mehmet Fatih Toprak gerçekleştirdi. Ardından söz alan Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt ise Altınbaş Holding Grup Şirketlerinin faaliyetlerinden, Türkiye ve dünya enerji sektör görünümünden ve son olarak da Alpet’in bayileriyle birlikte büyüme strateji ve hedeflerinden söz etti. Yeşilyurt konuşmasında “Bugün burada daha ileriye dengeli ve güçlü bir şekilde adım atmak için bir araya geldik. 20 yıllık serüvenimizde daima sizlerden güç alarak Türkiye’nin milli petrol markası haline geldik. Buradan geleceğe yönelik daha güçlü ve kararlı adımlarla çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

Bayi Vizyon Toplantısı’nın akademik yorum getiren konuşmacılardan Altınbaş Üniversitesi İşletme Bölümü Dekanı Prof. Dr. Ercan Gegez perakende endüstrisinde öne çıkan pazarlama yöntemleri ve piyasa araştırmalarından söz ederken; şirketlerin entelektüel sermayesinin ve dijital trendleri yakalamanın marka itibarı yaratım sürecinde önem kazandığını vurgulayan Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin dünya piyasalarındaki güncel ithalat ve ihracat rakamları üzerinden Türkiye’nin ticaret dinamiklerini ele aldı.

"İstikrarlı iş ortaklarıyla birlikte daha ileriye"

Konuşmalarıyla konuklara deneyimlerini aktaran Alpet Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ve Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş görevlerinin ALPET’i hakettiği noktaya getirmek olduğunu vurguladı.

Prof. Dr. Emre Alkin operatörlüğünde gerçekleşen kapanış panelinde ise Altınbaş Holding ve Alpet Yönetim Kurulu üyeleri Altınbaş Holding Grup Şirketleri ile tanışma hikayelerinden, sergiledikleri başarılarının arkasındaki çalışmalarından ve geleceğe yönelik marka hedeflerinden söz etti.

Toplantıda uzun yıllardır Alpet ailesinin üyesi olan istikrarlı iş ortağı bayilere plaketleri verilirken, 2017 yılında en iyi performansı gösteren bayilere de ödülleri takdim edildi. Alpet bayileri, oturumlar sonrasında yenilen akşam yemeğinin ardından Latif Doğan’ın şarkıları ve sahne performansıyla eğlenme fırsatı buldu.