ALX Hungary, Macar firmaları keşfetmeye çağırıyor

EXPOMED’de 7 Macar firmasının tanıtımını üstlenen ALX Hungary, Macaristan'dan ithalat yapmak isteyen iş insanlarını fuara davet ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Macaristan Ulusal Ticaret Ajansı (MNKH) Türkiye temsilcisi ALX Hungary, medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği EXPOMED’deki yerini alıyor. Bugün başlayan fuar, 25 Mart 2018 tarihine kadar kapılarını açık tutacak.

Macaristan’ın dış ekonomik ilişkilerine katkıda bulunmak ve onu çeşitlendirmek amacıyla kurulan ALX Hungary, EXPOMED Fuar’ında; Vitecer, Resysten, Medicor, Labtech, Szilikonhaz, Rex-San ve R'Care gibi medikal sektörünün önde gelen Macar firmalarının temsilciliğini üstlendi. Yerli ve yabancı şirketleri, Macar firmaların Türkiye ve çevre ülkelere olan ürün ve hizmet ihraç potansiyelini keşfetmeye çağıran ALX Hungary, Macaristan’dan ithalat yapmak veya ülkeye yatırım yapmak isteyen herkesi fuara davet ediyor.

Medikal sektöründe faaliyet gösteren Macar firmalar, yeni doğan inkübatörü, ısıtıcılı açık yatak ve yeni doğan fototerapi cihazları, bilgisayar tabanlı ambulatuar EKG holter ile dinlenme ve stres test sistemler; metal yürüme yardım ekipmanları; titanyum dioksit içeren fotokatalitik hijyenik kaplama; multivitaminli ve aromalı pipet, efervesan gıda takviyesi ve müsli bar; monitör sehpası ve silikon protez alanlarında faaliyet gösteriyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir