Anadolu Paslanmaz, Irak'ta kendi bayilerini açacak

Konya Büsan Sanayi Bölgesi'nde yangın deposu, içme suyu deposu ve prizmatik depo imalatında faaliyet gösteren firma, bu yıl içinde Irak'ta kendi bayilerini açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SANİYE BULDUK

KONYA - Yangın deposu, içme suyu deposu ve prizmatik depo imalatında faaliyet gösteren Anadolu Paslanmaz, bu yıl içinde Irak'ta kendi bayilerini açacak. Firma, ürünlerinin yüzde 20'sini ihraç ediyor.

Konya Büsan Sanayi Bölgesi'nde yangın deposu, içme suyu deposu ve prizmatik depo imalatında faaliyet gösterdiklerini ve toplamda 700 metrekare kapalı alanda hizmet verdiklerini belirten Anadolu Paslanmaz Prizmatik Modüller Su Deposu Satış Müdürü Ali Doğan, “Ürünlerimizle Türkiye genelinin yüzde 80'ine hizmet sunuyoruz. Bizim için kalite ve müşteri memnuniyeti önemli. Ürünlerimiz 2 yıl kalite garantili. Ayrıca teknik servis ile hizmeti sunuyoruz” dedi. İmalatlarının yüzde 20'sini ihracata yolladıklarını belirten Doğan, “Azerbaycan, Bakü, Özbekistan, İran ve Irak'a ihracat yapıyoruz. Yurtdışında devlet kurumlarından daha çok talep alıyoruz. Talebe göre bir tondan on bin tona kadar üretim yapabiliyoruz. Bu yıl Irak'ta kendi bayiliklerimizi açmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Talebe göre farklı üretimler gerçekleştirebildiklerini belirten Doğan şunları söyledi:

"Türkiye'de de artık beş katı aşan binalarda belediyeler su depolarını zorunlu kılıyor. Kullanılan malzemelerde kaliteye önem gösterilmesi gerekiyor. Çünkü kromun ömrü 40 yıl galvanizin ömrü 10 ile 15 yıldır. Su tanklarının dış kaplaması statik boyalarla renklendiriyoruz. Park, bahçe ve okul bahçelerinde kullanılabilecek yeni modeller üzerinde çalışmalar devam ediyor. 2017 yılının başında farklı ürünler için Ar-Ge çalışmalarımız olacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir