Arena, kurumsal çözümlerini 'Bilişim Zirvesi'nde tanıttı

Bu yılki Bilişim Zirvesi’nin sponsorlarından da olan Arena, sektöre dair yeni çözümlerini tanıttı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Interpromedya tarafından 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bilişim Zirvesi’nde standı ile yer alan Arena Value ekibi, Bulut, Büyük Veri, Güvenlik ve Mobilite trendlerini ve buna dair çözümlerini katılımcılar ile paylaştı. Distiribütörü olduğu Alcatel Lucent, Dell, EMC, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, Ruckus, Symantec, Synology, Trend Micro ve Wyse markalarının çözümlerini ve geniş çaplı demo ürünlerini sunan Arena standı, katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Arena, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy “Türkiye’de kurumsal pazarın rengini değiştirecek ve gerçek katma değeri sunacak önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Pazar dinamikleri çok farklı olan ve uzmanlaşılması gereken  Katma Değerli İş Birimleri ve Satış Kanalında çevik ve aynı zamanda da deneyimli bir organizasyon kurarak "Value Birimi" iş modelini hayata geçirdik. Değerli iş ortaklarımıza ve iş ortklarımızın hizmet verdiği değerli müşterilerine; Katma Değerli İş Modeli İle; Yazılım, Donanım ve Servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile hizmet vermenin hedefinde ve heyecanı içerisindeyiz. Bu vesile ile Bilişim Zirvesi gibi, sektörümüzün nabzını yakından tutan bir organizasyonda sponsor olarak yer almak, iş ortaklarımız ve müşterileri ile biraraya gelmek; çözümlerimizi bizzat kendilerine donanımlı ekibimiz ile sunuyor olmak bize heyecan verdi.  Bir diğer heyecanımız, tüm markalarımızdaki demo ürünlerimizi standımızda sergileyerek teknoloji merkezimizi katılımcıların huzuruna sunmak ve bizzat üzerinde çalışmalarına vesile olmaktı. Bunu da başardığımız için mutluyuz” dedi.

Tek odağını, KOBİ olarak belirleyen Arena Value KOBİ İş Çözümleri Satış Müdürü Tuncay Işık, “Ücretsiz sunduğumuz, bilişim danışmanlığı hizmetimizle, ihtiyacı olan her KOBİ’ye ulaşmayı ve yetkin bayi kanalımızla, problemlerini çözmeyi hedefliyoruz. Bilişim Zirvesi 2014 sayesinde daha çok KOBİ ile bir araya gelme imkanı bulduk. Bizim için önemli ve güzel bir deneyim oldu” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir