Artukbey Kahve'nin ürün çeşidi 300'ü buldu

Dibek kahvesiyle markalaşmaya adımını atan Artukbey Kahve'nin ürün çeşidi 300'ü buldu. Bu arada marka, piyasaya üç adet yeni ürününü sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EVİN TAHİNCİOĞLU

Mardin’in ulusal markası Artukbey Kahve; Ar-Ge çalışmalarına odaklanarak büyümeye sürdürüyor. Dibek kahvesiyle markalaşmaya başlayan ve bugün sayısı 300’ü bulan ürün gamıyla Artukbey; geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen yeni ürünleri; üçü bir arada, üçü bir arada fındıklı ve ikisi bir arada paket kahveleriyle tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. 

Artukbey Kahve; Türkiye genelinde bulunan 40’ı aşkın şubesiyle tüketicisiyle buluşmaya devam etmesinin yanı sıra şimdi de market raflarında kendine yer ayırmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde süpermarket raflarında satışa sunulacak olan Artukbey ürünleri için, çalışmalar hızla devam ediyor.

2000 yılından bu yana hizmet vermekte olan Artukbey Kahve, franchise konusunda da sektörünün liderlerinden olmayı hedefliyor. Türkiye genelinde 40 tane şubesi bulunan firma; 40. şubesini geçtiğimiz günlerde Şırnak’ta açtı.

Artukbey Kahve Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm: “Markalaşma kadar, kadim şehrimiz Mardin’in gelişmesi ve büyümesi de bizim için çok önemli. Artukbey’in doğduğu topraklar olan Mardin’imizin, gelişmesi ve büyümesi için her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İlk lansmanımızı Mardin’de gerçekleştirmiş ve uzun yıllar sonra Mardinliler’e tiyatro keyfi yaşatmıştık. Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ateşi’ni getirerek bu kez de farklı bir sosyal aktivitenin gerçekleştirilmesine destek olmuş olduk. Mardin’e yatırım yapmak bizim için büyük bir onur kaynağı. Bununla beraber markalaşma konusunda da yeni Ar-Ge girişimleri içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde, yeni ürünlerimizi tüketicimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz” dedi.