ATA Freight inovatif lojistik çözümlerini piyasaya sunuyor

ABD merkezli şirket ATA Freight Line, önümüzdeki günlerde Konya'da ofis açmaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (DÜNYA) - Türkiye'de İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir ve Mersin'de ofisleri olan ABD merkezli şirket ATA Freight Line, önümüzdeki günlerde Konya'da ofis açmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca, 1 Eylül'de yeni ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunacak.

ATA Freight Line'ın bugün Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Hindistan, Meksika ve Çin'de olmak üzere 5 ayrı ülkede kendisine ait 22 ofisi ve 400'den fazla çalışanı bulunuyor. Kendi ofisleri dışında bütün dünyaya yayılmış geniş ve güçlü acente ağı var. Şirket, ithalat ve ihracata yönelik haftalık düzenli servislerle parsiyel/komple deniz, hava ile kara taşımacılığı hizmeti sunuyor. Bunların dışında tedarik zinciri çözümleri, proje taşımacılığı, depo hizmetleri, paketleme, elleçleme ve gümrükleme gibi hizmetleri de sağlıyor. 

Türkiye'de İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir ve Mersin'de 10 adet ofisi bulunan ATA Freight Line, 11. ofisini gelecek günlerde Konya'da açmaya hazırlanıyor.

1996 yılında New York'ta kurulan ATA Freight Line'ın 20. yılını kutlamaya hazırlandığını ifade eden ATA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cengiz Oğuzhan, "Kurulduğumuz günden bu yana geleneksel bir taşımacılık firmasından, yenilikçi ve tamamen entegre tedarik zinciri çözümleri sunan, önde gelen global lojistik firmalarından birine dönüştük" dedi. Oğuzhan, şirketin en güçlü özelliklerinin ise hızlı servis, yenilikçi çözümler ve ticari hat uzmanlığı olduğunu vurguladı.

1 Eylül'den itibaren müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış, sektörde fark yaratacak özel ürünler sunmaya hazırlandıklarını açıklayan Oğuzhan, "Bu ürünlerden en önemlisi Vizio Myway, ATA Freight'ın lojistik yönetimi çözümü" dedi. Oğuzhan, ürünlerin özelliklerini ise şöyle anlattı: 

"Vizio Myway, bazı lojistik firmalarının sunduğu kargo takip programlarından çok daha fazlasını sağlayabiliyor. Bu ürünü kullanan firmalar, görsel harita üzerinde tedarikçi lokasyonlarını, limanları, yüklerinin okyanus veya hava rotalarını ve tüm aktif sevkiyatları için son güncel lokasyonlarını görebiliyor. Bunun dışında, tüm sevkiyatlarını burdan takip edebilirler, sevkiyatlarıyla ilgili belge, taşıyıcı, tahmini varış zamanı gibi bilgilere ulaşabilirler. Myway'i farklı kılan en önemli özelliği ise eğer birden fazla tedarikçiden yük bekliyorsanız, hepsinin listesini ve tam zamanlı olarak nerede olduğunu interaktif harita üzerinden takip edebiliyor olmanız. "

 

Bu konularda ilginizi çekebilir