Avea ile Alcatel Lucent’ten işbirliği

Avea'nın kullanacağı 'Motive ServiceView' teknolojisi, mobil cihazlarda yaşanan problemleri 'uzaktan kontrolle' çözecek. Mobil Aygıt Yönetim Sistemi'nin müşteri hizmet merkezine olan aramaları önemli miktarda azaltması bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Avea, olası mobil cihaz işletme sorunlarını ortadan kaldırmak için bir Alcatel-Lucent çözümü olan “Motive ServiceView”u hizmete soktu.

Avea, Motive ServiceView teknolojisi ile cihazlarda olası problemleri daha hızlı çözüme kavuşturacak. ServiceView teknolojisi, cihazları otomatik olarak ve uzaktan güncelleyerek problemlerin meydana gelmesini önleyecek.

ServiceView’in getirdiği çözümlerle Avea, daha iyi müşteri deneyimi ile daha çok hizmet kullanımı sağlayan bir Mobil Aygıt Yönetim Sistemi kurmuş olduğunu belirten Avea'nın Kıdemli IT Yöneticisi Egemen Kurdoğlu, "ServiceView bunları daha basitçe, etkili şekilde ve daha düşük maliyetle yapmamıza olanak verdi. Geçmişte Motive projelerini başarılı şekilde kullanmıştık ve bu yüzden onların varlığını kendi ağımız içinde genişletmekten mutluyuz. Sonuçlardan oldukça memnunuz ve hizmet çeşitlerimizi artırmak için cihaz yönetim sistemimizi daha da genişletmeyi dört gözle bekliyoruz. ServiceView tarafından sağlanan daha üstün hizmet kalitesi Avea’yı, genç ve teknoloji odaklı tüketicileri müşteri olarak çekmeye ve bünyesinde tutmaya imkân verecektir” dedi.