Avea Prime kullanıcılarına "Mobil Cihaz Sigortası"

Mobil Cihaz Sigortası ile Avea bayilerinden satın alınan akıllı telefon veya tabletler, 1 yıl boyunca ücretsiz sigortalanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea Prime, özel hizmetleri kapsamında hediye olarak sunduğu "Mobil Cihaz Sigortası" ile müşterilerinin Avea bayilerinden satın alacağı akıllı telefon veya tabletleri, 1 yıl boyunca ücretsiz sigortalıyor. 

Avea açıklamasına göre, "Tadını Çıkarın" mottosuyla müşterilerine özel hizmetler sunan Avea Prime, kullanıcılarının mobil cihazlarını da güvence altına alıyor. Avea Prime kullanıcıları, 31 Aralık 2014'e kadar sürecek kampanya kapsamında, Avea bayilerinden alacakları akıllı telefon veya tabletlerini 1 yıl süreyle hırsızlık, ekran kırılması ve sıvı teması risklerine karşı ücretsiz olarak sigortalayabilecek. 

Avea bayilerinden akıllı telefon veya tablet alan Prime müşterileri, "PRIME SIGORTA" yazıp 7580'e kısa mesaj göndererek, kendilerine gelen şifreyle http://www.aveaprime.com.tr/hizmetler/hediye-cihaz-sigortasi sayfasındaki formu doldurduktan sonra kampanyaya katılabiliyor. Ardından, mobil cihazın Avea Prime Mobil Cihaz Sigortası kapsamında güvence altına alındığına dair sigorta poliçesi, müşterinin e-posta adresine gönderiliyor. Sigortanın geçerliliği müşterinin hattı aktif olduğu sürece tam 1 yıl boyunca devam ediyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir