Avea, "Tavsiye Edilen GSM Operatörü" seçildi

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, Ocak 2015'te Avea'yı 2015 yılının "Tavsiye Edilen GSM Operatörü" seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avea, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2015 yılının "Tavsiye Edilen GSM Operatörü" seçildi. 

Avea'dan yapılan açıklamaya göre şirket, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Buna göre Avrupa Birliği'nde 28 yıldır faaliyet gösteren Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, Ocak 2015'te Avea'yı 2015 yılının "Tavsiye Edilen GSM Operatörü" seçti. 

Müşteri memnuniyeti anketi sonuçları, müşteriye geri dönüş süresi ve müşteri cevaplama süresi gibi alanlarda Avea'nın son 3 yıldır gösterdiği sürdürebilir performansı değerlendiren dernek, Avea'nın 2015 yılının Tavsiye Edilen GSM Operatörü olduğunu gösteren belgeyi, Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat'a takdim etti. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Onat, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarının hızı kesmeden devam ettiğini bildirdi. 

Son yıllarda yaptıkları yatırımlarla müşteri hizmetleri yönetimini bir sanat dalı gibi konumlandırdıklarını aktaran Onat, "İzlediğimiz stratejinin ve yaptığımız yatırımların doğruluğunu hem bağımsız kuruluşların yaptığı anket sonuçları, hem de aldığımız bu ödüllerle tescillemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız bu ödüller ise bizi daha iyisini yapmak konusunda motive ediyor" ifadelerini kullandı. 

Son dönemde Uluslararası Stevie Ödülleri'nde "En iyi Müşteri Hizmetleri" ve "En İyi Müşteri Hizmetleri Yöneticisi" dallarında ödüle layık görüldüklerini anımsatan Onat, şunları kaydetti: 

"Yenilikçi çözümler üretiyor, teknolojimizi müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bu yılki Uluslararası Stevie Ödülleri'nde de 8 dalda finale kaldık. Uluslararası alanda kabul gören böylesine önemli ve değerli bir organizasyonda 8 dalda ödül almak bizim için büyük bir gurur. 2015 yılında da yine müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak öncelikli çalışma alanlarımızdan olacak. Odağımız, müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vermek, yaratıcı ve yenilikçi ürün ve servisler geliştirmek olacaktır." 

Bu konularda ilginizi çekebilir