Avea, Women in Compliance Awards'ta finale kaldı

"Women in Compliance Awards"ta Türkiye'den tek finalist olan şirket, ödül için Google ve Intel gibi dünya devleriyle yarışacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avea, "Regülasyon ve Uyum Alanında Çalışan Kadın Ödülleri"nde (Women in Compliance Awards) "Yılın Regülasyon ve Uyum Takımı" kategorisinde finale kaldı. 

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, regülasyon ve uyum alanında çalışan kadın profesyonellerin başarılarını desteklemek için hayata geçirilen "Women in Compliance Awards"ta Türkiye'den tek finalist olan şirket, ödül için Google ve Intel gibi dünya devleriyle yarışacak. 

Ödüller, 19 Mart 2015'te Londra'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Kurumsal İletişim Direktörü Eren İnançer Luş, uluslararası bir organizasyonda dünyanın dev şirketleriyle birlikte finale kalmaktan gurur duyduklarını belirtti. Luş, şöyle devam etti: 

"Finale kalan Regülasyon Grubumuz kadın yönetici ve çalışanların ağırlıkta olduğu son derece dinamik, proaktif ve başarılı bir takım. Ekip mobil iletişim sektöründe sadece şirketimizin değil, ülkemiz mobil iletişim sektörünün sürdürülebilirliğine katkı sağlamanın yanı sıra tüketici faydasına yönelik olarak da pek çok önemli işe imza attı. 

Bu noktada farklı disiplinlerden gelen, hedefleri doğrultusunda birlikte yenilikçi ve cesur adımlar atmaktan çekinmeyen Regülasyon ekibimizin başarılarının uluslararası değerlendirmelerde de öne çıkmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Mart ayında düzenlenecek final gecesinde bu güzel ödülü Türkiye'ye getirmeyi umuyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir