Avea'da 4 yeni atama

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Avea yönetim kadrosuna dört yeni atama gerçekleştirildi. Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Gürkan Andaç, Avea Satış Geliştirme ve Planlama Direktörü görevine getirilirken; Serkan Çağatay, Avea Finansal Kontrol Direktörü olarak atandı. Özge Aşçıoğlu'nun Avea İç Denetim Direktörü pozisyonuna getirildiği yeni yapılanmada, Meltem Ersöz, Avea Pazarlama İletişim Direktörü oldu.

Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan ve Procter&Gamble'da uzun yıllar yöneticilik yapan Avea Satış Geliştirme ve Planlama Direktörü Gürkan Andaç, 2008 yılından beri Orta ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Bebek Bakım Kategorisinden Sorumlu Pazar Stratejisi ve Planlama Müdürü olarak görev alıyordu.

Kariyerine PriceWaterhouseCoopers'ta başlayan Avea Finansal Kontrol Direktörü Serkan Çağatay, son 4 yıldır Oger Telekom'da Finans Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Çağatay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mezunu.

1995 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan yüksek lisans eğitimini ise Gazi Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Bölümü'nde tamamlayan Avea İç Denetim Direktörü Özge Aşçıoğlu, Avea'ya katılmadan önce Eurobank Tekfen'de Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

1996 yılında Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan, ardından sırasıyla University of California'da Reklamcılık eğitim programını ve yine University of California'da İletişim ve Reklamcılık üzerine yüksek lisansını tamamlayan Avea Pazarlama İletişim Direktörü Meltem Ersöz, son görevinde Procter&Gamble'ın Orta, Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Afrika Bölgesi'nde Pampers, Always ve Gillette markalarından sorumlu İletişim Planlama Grup Müdürü pozisyonunu üstlenmekteydi.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir