Avea'dan 350 çocuğa NBA eğitimi

“Başarının sırrı, çok çalışmak, işini tutkuyla yapmak ve takım oyunu” diyen Avea, bu değerleri paylaştığı NBA organizasyonuyla işbirliğini bir sonraki adıma taşıyor. Şirket, bu yıl 5 ilde 350 çocuğa NBA ile basketbol eğitimi verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NEW ORLEANS (DÜNYA) - NBA’in Türkiye Resmi Ortağı Avea, NBA işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiği projelerin kapsamını 2014’te daha da genişleteceğini açıkladı. “Başarının sırrı, çok çalışmak, işini tutkuyla yapmak ve takım oyununu becerebilmektir. Avea olarak bu değerleri paylaştığımız NBA ile işbirliğini bu yıl daha ileriye taşıyoruz” diyen Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk şu bilgileri verdi: 

“Geçtiğimiz yıl, hem iş sonuçlarımız hem de NBA işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sokak basketbol turnuvası NBA 3X ve Avea NBA Basketbol Kampı projeleri açısından çok başarılı geçti. 2014 yılında basketbol kampı projesini 5 ile taşıyarak, daha başarılı bir toplum tabanı oluşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Böylece, ilk kampa katılan çocuklarımız da dahil yaklaşık 2 bin 750 çocuk elemelere katılacak, kampa seçilen toplam 350 çocuğumuz da hayallerine bir adım daha yaklaşacakları bu eğitimden ücretsiz faydalanmış olacak.” NBA yetkililerinden Global Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Emilio Collin ise işlerini büyütmek için doğru ortakla çalışmanın çok önemli olduğunu belirterek NBA-Avea işbirliği ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Bizim gibi taraftarları genç ve mobil olan; tutku, takım oyunu ve çok çalışmayı temsil eden bir marka için aynı değerleri paylaştığımız Avea ile işbirliğimiz çok anlamlı. Türkiye gibi genç bir nüfusa sahip bir ülkede, Avea ile mobil ortamda gençlere ulaşmak çok önemli. İşimizi büyütmek için en kritik konu, doğru ortaklarla çalışmamız ve doğru projelere katılım sağlamamız. Bu bağlamda, Avea ile olan işbirliğimize çok inanıyor ve her geçen gün Avea NBA Basketbol Kampı gibi projelerle kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz”. 

12 iletişim platformu

Farklı müşteri kitlelerine 12 farklı iletişim platformuyla seslendiklerini belirten Ertürk şöyle devam etti: “Marka değerlerimize yatırım yaparken gözönünde bulundurduğumuz 12 farklı iletişim başlığımız var. Avea ana marka iletişiminin yanısıra, yeni markalarımız Woops ve Avea Prime, NBA ortaklığı, FC Barcelona işbirliği, FB ve GS sponsorlukları, GSMobile, Fenercell, Kartalcell, Bursacell ve Trabzoncell.” Ertürk, 4 kulüpte abone sayısının 1 milyonu aştığı bilgisini de verdi. 

Avea ve NBA işbirliği, kullanıcılara en güncel Türkçe bilgilere ve videolara ulaşabilme imkânı sunan ve bir yılı dolmadan 75 binden fazla indirilen mobil ‘Avea NBA uygulaması’yla sporseverlerin hayatına girmeye başlamış; NBA All Star yarışmaları ve sokak basketbolu turnuvası “NBA 3X”in Türkiye’ye kazandırılmasıyla devam etmişti. NBA 3X turnuvasını 2013 yılında İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere üç ilde düzenleyen Avea’nın, 2014 yılında turnuvayı 5 ilde gerçekleştirileceğini açıklaya Dehşan Ertürk, turnuvayla ilgili güncel bilgileri ise şöyle paylaştı: “18 yaş altı ve 18 yaş üstü olarak, 2 klasmanda düzenlenecek olan NBA 3X elemeleri Mayıs ve Haziran aylarında 5 ilde gerçekleşecek ve Haziran’da  da Türkiye finalleri İstanbul’da yapılacak. Geçen seneki katılımları hatırladığımızda; bu yıl NBA 3X’in yine çok ses getireceğini ve rekor katılımla tamamlanacağını düşünüyorum.”

Bu konularda ilginizi çekebilir