Avea'dan Sevgililer Günü'ne özel fırsat

Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Avea kullanıcıları "ciceksepeti.com"dan çiçek hediye etmek istediklerinde yüzde 40 indirim alabiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avea, Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirdiği iş birlikleri ile kullanıcılarına fırsatlar sunuyor.  

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avea, Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı kampanyayla kullanıcılarına mağaza ve internet alışverişlerinde özel fırsatlar veriyor. 

Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Avea kullanıcıları "ciceksepeti.com"dan çiçek hediye etmek istediklerinde yüzde 40 indirim alabiliyor. Avealılar, aynı siteden kek, kurabiye, çiçek, çikolata ve hediye ürünlerinde ise yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabiliyor. 

Yine kampanya dahilinde Avea kullanıcıları, kıyafetlerden ayakkabılara kadar birçok ürünün yer aldığı "mizu.com"dan yüzde 20 indirimle hediye alabilecek.  

Farklı hediye arayışında olan Avealılar, "arzum.com.tr"de Okka serisi hariç tüm ürünlerde yüzde 30 ve Rossmann'da tüm Rossmann markalı ürünlerde ekstra yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.  

Tepe Home'da ise seçili aksesuar ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı Avea kullanıcılarını bekliyor. 

Sevgililer Günü'nde yüzde 40'a varan indirimlerden faydalanmak için abonelerin, marka adını belirtip 5060'a mesaj yollamaları yeterli oluyor. Kampanya hakkında "http://www.aveaheryerdekazandirir.com/" internet adresinden de ayrıntılı bilgi alınabiliyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir