Babalar Günü'ne özel 'neo klasik' fotoğraf makinesi

Fujifilm, 'Neo Klasik' dizaynı ile dikkat çeken Instax Mini 90'ı en uygun Babalar Günü hediyesi olarak öneriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fujifilm, retro fotoğraf tutkunlarına özel Instax Mini 90'ı Babalar Günü'nde öne çıkarıyor. 'Neo klasik' görünümü ile dikkat çeken Instax Mini 90, fotoğrafladığı anı aniyeler içinde karta basılı hale getirebiliyor.

Klasik dizayna sahip Instax Mini 90, geleneksel fotoğraf makinelerinin cazip özelliklerinden olan üst üste fotoğraf çekme ve uzun pozlama modlarıyla da dikkat çekiyor. Makro modu, yüksek performanslı flaşı, çocuk modu, parti modu, manzara modu ve parlaklık kontrolü ise Instax Mini 90’ı “neo klasik” konseptte öne çıkartan diğer özellikleri oluyor.

Fujfilm açıklamasında şu bilgilere yer veriyor;

"Babanıza duygularınızı anlatmakta zorlanıyorsanız, Instax Mini 90 fotoğraf makinesi bu konuda da size yardımcı oluyor. Babanızla birlikte çekeceğiniz fotoğrafları karta basılı halde saniyeler içinde sunan Instax Mini 90, duygularınızı yazıya dökmenize de imkan sağlıyor. Fotoğrafların altında bırakılan özel boşluklara “instax marker” ile duygularınızı yazabilecek, o anı fotoğraflarla olduğu gibi sözcüklerle de kayda geçebileceksiniz.

Sadece 296 gram olan Instax Mini 90, “Babalar Günü”nde anlamlı bir hediye arayanların ilk tercihi olacak. Fujifilm bayilerinden temin edebileceğiniz Instax Mini 90 fotoğraf makinelerini, Fujifilm’in internet üzerindeki resmi outlet mağazası olan http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Fujifilm_Resmi_Outlet_Magazasi/   web adresinden de satın alabilirsiniz."

Bu konularda ilginizi çekebilir