Başyazıcı Grubu'nun yaşam merkezi Mix Kayseri faaliyette

Anadolu'nun ilk yaşam merkezi olan Mix Kayseri'de ulusal markalar hizmet veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Başta gıda olmak üzere inşaat, turizm, AVM, perakende, enerji ve tekstil gibi pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu tarafından inşa edilen 21 mağazalı Mix Kayseri açıldı.

Açılışta konuşan Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başyazıcıoğlu, "60 yıldır Kayseri'ye katma değer ve istihdam sağlıyoruz. Mix Kayseri, 13 bin metrekare alanda kuruldu. 5 katlı yaşam merkezinin, 8 bin 100 metrekare kiralanabilir alanı, kapalı ve açık otopark alanları bulunuyor. Sadece yeme-içme alanlarında getirdiği yeniliklerle sınırlı kalmayan Mix Kayseri, modern spor tesisi Exclusive Gym ile spor hizmetlerinin yanı sıra Erciyes manzaralı koşu parkuruyla da hizmet verecek. Mix Kayseri'nin daha şeffaf, yeşil ve daha kapsamlı yaşam alanları var. Kısa süre içerisinde şehrin buluşma noktalarından biri haline gelecek" diye konuştu.

Mix Kayseri'nin Anadolu'nun ilk yaşam merkezi olduğunu vurgulayan Başyazıcıoğlu, "Yaşam merkezimiz Kapadokya bölgesine ve kış turizminin cazibe merkezi olan Erciyes Dağı'na yakınlığı ile sadece Kayseri halkına değil tüm yerli ve yabancı turistlere hitap edecek. Mimar Abdullah Burnaz'ın tasarladığı butik yaşam merkezi Mix Kayseri, misafirleri için gurme lezzetler, modern spor tesisleri ve çocuklar için özel aktivite programları sunarak bir yaşam merkezinde olması gereken tüm ihtiyaçları karşılıyor" dedi.
Misafirler için gurme lezzetler, modern spor tesisler ve çocuklar için özel aktivite programları sunduklarını kaydeden Başyazıcıoğlu, "Çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri fırsatlar sunan Gymboree ise çok özel interaktif eğitim programları, oyun ve sanat etkinlikleri ile çocuk gelişimine değer katacak. Bir yaşam merkezinde olması gereken tüm ihtiyaçları karşılıyor" ifadelerini kullandı.

Mix Kayseri yaşam merkezinde ulusal markalar da bulunuyor.