Bosch, ödülleri kaptı

2013 Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu'nda toplam 132 ödül Bosch Ev Aletleri'nin oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 İSTANBUL - Bosch Ev Aletleri, uluslararası lider beyaz eşya markalarına ait ürünlerin değerlendirildiği 2013 "Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu"nda birinci sırada yer aldı. "Testlerde En İyiler" kategorisinde 67 ve "Satın Alınacak En İyiler" kategorisinde 65 ödül alarak toplam 132 ödülün sahibi olan Bosch, sektörün lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı.
 
Geliştirdiği teknolojilerle enerji ve su tasarrufu sağlayarak doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunan Bosch Ev Aletleri, 2014 yılına Avrupa çapında ödüllerle girdi. Bosch, Avrupa çapında 20'yi aşkın araştırma kuruluşu ve tüketici dergisi tarafından gerçekleştirilen, 164 ürünün test ve değerlendirmesinde, bir numaralı marka olarak ipi göğüsledi. Avrupa'nın ve dünyanın lider markalarının bulaşık makineleri, fırınları, buzdolapları, kurutma ve çamaşır makinelerinin değerlendirildiği testlerde, 2013 yılının tamamını kapsayan rapor sonucuna göre Bosch Ev Aletleri,  "Testlerde En İyiler" ve "Satın Alınacak En İyiler" kategorilerinde toplamda 132 ödülün sahibi oldu.
 
"Sürdürülebilir bir dünya için çalışıyoruz"

Bosch'un, 125 yıldır dünyada ve 100 yılı aşkın süredir de Türkiye'de; ‘İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' ilkesiyle yönetildiğinin altını çizen Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, "Bosch olarak, gerek üretim süreçlerimiz, gerekse işyerimizdeki çevreci uygulamalarla daha iyi bir gelecek ve sürdürülebilir bir dünya için çalışıyoruz. Avrupa'nın ve hatta dünyanın en değerli markalarının ürünlerinin test edilerek, ödüllendirildiği bu raporda açık ara lider marka seçilmekten gurur duyuyoruz. 2012 yılında 101 ödül almıştık. Bu yıl ise toplam 132 ödüle ulaştık. Geçen yıldan çok daha büyük bir başarı elde ettik, önümüzdeki yıllarda çıtayı daha da yükselteceğiz. Bizi, böyle bir platformda ‘en iyi' olarak tescilleyen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir